dimecres, 4 de març del 2015

Treball de la setmana.

Vam començar la setmana en la cuina, vam netejar uns ous en el congelador casi tot el dia, al final ho vam acabar i vam deixar el congelador impecable. Al següent dia vam recepcionar la mercaderia que porten a la cuina de l'institut de Batoi. Som els que controlem la mercaderia que duen els provedors. El divendres vam estar en la cuina i ens van ensenyar a tallar un conill. Primer li vam tallar la pantxa i després li vam tallar les cames i els braços, després li vam tallar el cap per a agafar el cervell, que també es pot menjar. Després vam començar un altra assignatura, vam fer un concurs inspirat en l'Antiga Roma, vam dur uns menjars per a fer un concurs: truita amb llet,flans d'ou i corder en puré de creilla. Ademes vam fer uns videos explicant com es feien eixos plats inspirats en l'Antiga Roma.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada